успешен млм бизнес в българия - само интелигентни подходи
Абонирайте се, за да получавате безплатно моите видео тренинги за развитие на МЛМ бизнес!
Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве

За мен

аз с ръкавелЗдравейте!

Казвам се Христиан Григоров и имам добри новини за вас.

Финансова свобода съществува. Проверих това лично.

Не ми се налага да се събуждам сутрин с будилник, посрещам утрото с удоволствие, пътувайки до различни страни по света.

Успях да постигна това с помощта на моя бизнес. Какъв бизнес дава такива възможности? Всичко е много просто.

Научих се как да изграждам мрежов бизнес, така че партньорите ми да печелят пари. И когато те печелят, моите доходи също растат.

С моят екип проверихме различни методи за изграждане на бизнеса.

Бизнес през интернет? Успях чрез Интернет да създам екип от около 4000 партньора в 15 държави.

И за разлика от стотиците хора, които крещят, че „който не знае как да използва Интернет - не е в бизнеса“ - аз имам практически опит в изграждането на екипи чрез Интернет.

И знам както предимствата на Интернет - бизнеса, така и неговите ограничения.

В същото време за 11 години в мрежовия бизнес овладях и традиционните методи за изграждане на MLM - бизнеса.

Вероятно сте чели, че традиционните методи за изграждане на MLM бизнес днес не работят? Не вярвайте. Те работят и още как? Основното е да се научите как да ги използвате правилно.

От 2007 г. аз не работя на заплата и се занимавам само с бизнес

През 2009 г. започнах да работя с LR и станах предприемач в Мрежовия маркетинг. И съдейки по първите резултати - това беше правилният избор.

Харесва ми да живея без будилник и да изграждам бизнес от най-екзотичните кътчета на света.

В този блог споделям моя практически опит, който ще ви помогне да изградите свой собствен мрежов бизнес и да уволните шефа си.

За да научите повече за това как можете да станете финансово свободен човек в следващите 3-5 години разгледайте моето предложение:

https://hristiangrigorov.com/index.php/2016-03-17-20-51-31

Аз съм автор на този блог и предприемач с международен бизнес в няколко държави. За десет години създадох оборот от 2 млн. евро и заработих с моята компания над 500 000 лева. Днес печеля 15 000 лева на месец, миналата година печелех 7 000 лева, а предишната - 3 000 лева месечно. Следващата година дохода ми ще нарастне на 20 000 лева.

От къде съм сигурен в това? От статистиката на годините, свързани с развитието на моя бизнес и разбира се, от системата на работа и действията, които лично аз правя.

В България нашият Екип LEVERAGE21 е водещ в областта на МЛМ

екипът

 

Научете повече за нас и се присъединете към най-мощната Индустрия, за която всъщност вие най-вероятно имате погрешна представа

================================================================================================================

 

И знаете ли кое ми харесва най-много? Бизнесът ми е прозрачен - всеки месец парите са ми в банковата сметка, а аз всяка година си плащам данъците.

Получихме първият си Мерцедес от Компанията: 

мерцедес двама

 

Получихме и вторият си Мерцедес от Компанията:

Получихме и третият си Мерцедес от Компанията:

Още 20 Мерцедеса бяха връчени на партньори, заслужили тези красиви автомобили, с което броя на LR в България превиши 100!!!

 

 

Изгледайте моите интервюта по ТВ Европа:

 

 Натиснете върху картинката:

 

Натиснете върху картинката:

 

Прочетете за мен в Blitz:

 

Натиснете върху картинката:

блиц

 С Диана сме на 38-мо място сред 100-те най-успешни партньора в Световната класация

38 мо място в света

С това 38-мо място се нареждаме сред 100-те най-добри в света и това ни кара да се гордеем, че сме българи и имаме възможност да прославяме нашата красива страна и в Мрежовия маркетинг! 

"Как станахте 38-ми в ТОП 100 на вашата компания?!" =>

 

А през месец Април (най-трудния месец за бизнеса не само в България) се изкачихме до 28-мо място сред най-добрите в света:

28 мо място

 

На 10 годишнината на компания LR в България получихме награди и Признание:

Натиснете върху картинката:

Чествахме 10 годишнина на Компанията в България:

 Натиснете върху картинката:

  

Изпращат ми подробен месечен бюлетин с точно описание на оборота, който с моята организация сме създали за дадения месец и ЗАРАДИ който ми изплащат процент така, както вие бихте ми платили ако имахте хотел, а аз като ТУР оператор ви доведа туристи, които да ви създадат оборот: 

 

чек 03.20

След това се обаждам в счетоводството, които изпращат фактура в офиса на компанията в София, след което парите ми точно на 15-то число са в банковата ми сметка, а накрая на годината си плащам както вече казах ВСИЧКИ ДАНЪЦИ.

И така от декември 2009 година. Честен, Ясен и Прозрачен бизнес! И от тогава помагам на хиляди хора да повишат Качеството на Живота си.

форум

Странно и непознато ли ви е? Предполагам мрежовият бизнес не е познат и на вас, както не беше познат и на мен. Естествено! В училище не се изучава, в медиите пишат единствено за паразитните му имитиращи го схеми, а родители, приятели и хората в квартала не са и чували за него или го оприличават на известни дистрибуторски фирми у нас. Именно затова вероятно и вие смятате, че в него някакви хора разнасят някакви продукти по домовете, звънят и досаждат... Това съвсем не е така и аз мога да ви го докажа чрез собствената си многогодишна метаморфоза. МЛМ е модел на бизнес, даващ възможност да създадете собствена мрежа от самообслужващи се клиенти, които сами, доброволно и когато поискат си купуват различни продукти директно от компанията, с която си сътрудничите, а не от вас. А това дава възможност да създавате оборот от милиони евро на месец и да получавате постоянно увеличаващ се доход до края на живота си. Всъщност като мен...:) 

форум 2

И днес, след като изградих самоувеличаваща се мрежа в над 10 държави, аз спокойно мога да кажа, че "парите не са важни". Вече за мен е по-важно да помогна на други хора да постигнат същото.

Защо го правя? За повече ползи, за повече удовлетворение и в крайна сметка за повече щастие.

 

Бизнесът ми от 2010 до 2019 е нарастнал над 1300% и продължава да расте: 

 

развитие 0320

 

Екипа ми прави рекорд след рекорд:

развитие4

 ...И НОВ РЕКОРД

рекорд 10.2019

 

С Диана достигнахме титла "Сребърен Лидер на организация" и продължаваме нагоре. Признанието от компанията ми дава увереност, че съм на прав път:

А преди това Бронзов Лидер на организация

  

рекорд 12.19 2

 

По време на криза влезнахме в квалификация за Златен Лидер на организация

 

рекорд 03.20

 

Нашето развитие за последните 12 месеца

развитие 03.20

И...... РАЗБИРА СЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ ПОСТИГНАХМЕ ЗЛАТЕН ЛИДЕР НА ОРГАНИЗАЦИЯ!

 

рекорд 05.20

 

С НОВ АБСОЛЮТЕН РЕКОРД!

 

рекорд 05.20

 

FAST TRACK - Единствената програма в МЛМ с твърд доход!

 

Screenshot 2019 12 03 at 17.14.12

Много партньори в нашия Екип влезнаха във FAST TRACK, получиха Поло и Мерцедес и повишиха качеството на Живота си. 35 000 лева се изплащат ежемесечно само на хората от картинката. Автомобилите им са отделно :) Добра адекватност между положен труд и възнаграждение, нали? А така ли е при вас...?

Например това семейство, което за една година достигна доход от 4000 лв/м + Mercedes:

Или това семейство, което за 6 месеца си заработи своя автомобил VW T-CROSS: 

Или тази бивша шивачка, която за 4 месеца си заработи своя автомобил VW POLO:

Или тези млади хора, които заработиха 2000 лв/м + автомобил Мercedes:

Или тази пенсионерка, която на 75 години вече е с доход 2000 лв/м + Mercedes:

Щом те могат, значи можеш и ти!

 

А това е моята История на Успеха на видео:

 

Натиснете върху картинката

 

Моята история:

През 2010 година мой приятел ме запозна с една от най-интересните индустрии на планетата - МЛМ или Мулти Левъл Маркетинг, която е част от огромния бизнес, наречен Директни продажби. Тогава той печелеше около 10 000 лева месечно, караше нов мерцедес, имаше много свободно време и изглеждаше по-добре от последния път когато го видях преди 7-8 години. Всичко това беше достатъчно за да предизвика моя интерес. И без да имам каквото и да е понятие от този бизнес реших, че още едно предизвикателство в моя живот ще ми помогне да опозная себе си от към страна, която не бях проучвал. Реших, че след като няма голяма инвестиция при стартиране, значи няма и какво да загубя. Освен това можех да правя този бизнес по час два на ден в свободното си време. Разбрах, че имам ментори, които са на мое разположение почти денонощно и ще ме подкрепят както при първите ми стъпки, така по целия ми път към успеха. И така .... смело се "гмурнах" в тази нова за мен област.

 форум 3

По това време и аз, както и много хора по света, бях повален от кризата през 2007 г. Занимавах се с външна реклама и когато балона се спука, се оказах в първоначална позиция. Всичките ми клиенти съкратиха първо рекламния бюджет, а това доведе до срив и в моя бизнес. И след като така или иначе търсех начин да изплувам и отново да грабна живота си в свои ръце реших, че това е моя следващ шанс, който на моята вече напреднала възраст от 40 години вече можеше да е и последен. Мисли от рода на "вече трябва да помисля за спокойни старини" и "какво успях до сега да взема от живота с тази постоянна работа и никакво свободно време"  бяха започнали все по-често да ме навестяват нощем.

форум 4

 И така ... смело си купих за около 300 лева първите козметични продукти от тази компания, каквито така или иначе всеки месец си купувах от магазините по необходимост - паста за зъби, крем за след бръснене, шампоан и др. Поръчах си и Алое Вера гел за пиене, биоактивни витамини и коластра, за да прочистя организма си и да засиля доста изтощената ми имунна система. Успокоявах се, че ако нищо не излезе от това мое ново бизнес начинание, поне ще притежавам качествени прдукти за красота и здраве, които ще използвам със семейството си. Тогава не осъзнавах, че с тази първа покупка аз съм си купил международен бизнес, който ще започне да се разраства средно с по 40 % на година и ще се развива почти двойно спрямо тренда не само на компанията, с която бях сключил партньорство (а нейният тренд е 30 години всяка година рекорд на оборота спрямо предишната), но и спрямо тренда на развитие на цялата индустрия (повече от 100 години всяка година рекорд на оборота спрямо предишната).

 Когато започнах да се обучавам и първите ми резултати се появиха осъзнах, че ми предстои да изуча една от най-интересните професии в света - професията Предприемач в мрежовия бизнес. Първият месец моя чек беше на стойност 7.80 лв. Това не беше някаква впечтляваща сума, но така разбрах, че компанията заплаща според оборота точно толкова пари, колкото е написано в маркетинговия план за разпределяне на бонусите. Проумях, че колкото повече оборот възникне след мен благодарение на моите препоръки, толкова повече компанията ще ми плаща. Процент от оборота се изплаща в много бизнеси - туристически агенции, рекламни агенции и т.н. Около година по-късно осъзнах още нещо - на колкото повече хора помогна да достигнат своя успех, толкова по-щастлив и осигурен ще бъда аз и моето семейство. Това означаваше за мен, че успеха си мога да изградя само върху успеха на други хора. А това би ме направило щастлив и себереализиращ се. Стана ми ясно и това, че съм влязъл в една незапълнена ниша, защото никой все още не е информирал българите за възможностите, които дава моята компания, а именно възможността да си купуват немски сертифицирани, качествени, ежедневно използвани продукти в сферата на красотата и здравето, произведени от германци за германци без двоен стандарт, както и възможността от това да започнат собствен бизнес без кредит, големи инвестиции и рискове.

След тези няколко мои прозрения взех твърдо решение да организирам рекламната кампания на тази компания в България и да й помогна да стане известна. Тъй като процеса на информиране от "уста на уста" е дълъг и продължителен осъзнах, че ми предстои дългогодишна работа. Още повече, че самата компания, бидейки в момента само в 28 държави, има план за следващите 20 години да навлезе в още 70 пазара. Когато осъзнах всичко това, се почувствах като човек, който си е купил акции от Кока Кола още при създаването на марката.

 успей в България

 И днес - 8 години по-късно оборота, който вече създаваме годишно с моята организация, превишава 1 000 000 лв, като аз продължавам да инвестирам в бизнеса си толкова пари, колкото инвестирах и когато започнах, чека ми вече е 13 000 лв/м и продължава да се увеличава, цялото ми семейство спряхме да се разболяваме благодарение на превенцията, която правим с продуктите на команията, всяка година моя доход се увеличава, а бизнеса ми се разпространи в 8 държави. Днес имам сигурност, имам време за моето семейство и хобита, обикалям света, помагам на много хора и съм щастлив! Продължавам да изучавам тази невероятна професия, чиято същност е да помагам на други хора да достигнат своя успех, т.е. изграждам своя успех върху успеха на другите. Това напомня едно изречение в една дебела черна книга - "Дай и ще вземеш..."

 И така за своите 8 години опит мога твърдо да кажа: Индустрията Мулти Левъл Маркетинг в България е непозната. Именно затова моята цел е все повече българи да се запознаят с тази удивителната Индустрия, която дава възможност на всеки човек, независимо от възраст, образование, религия или опит да достигне своята Финансова Свобода за 3-5-7 години.

Кой съм аз, защо да ми се доверите и да ме последвате?

Натиснете върху картинката

Малко данни: Според потвърдена информация от Асоциацията за Директни продажби на US Америка, а също и от Световната Федерация на Асоциациите за директни продажби, получените резултати за 2015 са следните:

Оборота, създаден от членовете на асоциациите: >183 милиарда долара

Брой на хората, работещи в тази индустрия: >103 милиона човека

Брой на компаниите в мрежовия маркетинг: > 10 000 компании

Линк към източника:

https://www.directsellingnews.com/dsn-announces-the-2017-global-100/

Индустрията MLM съществува повече от 60 години, изучава се в най-престижните учебни заведения като Оксфорд, Кеймбридж и Йейл, като е призната за най-недосегаемия от кризи бизнес в света! Едни от най-богатите хора на планетата като Уорън Бъфет, Доналд Тръмп и Ричард Брансън наричат Мрежовия маркетинг бизнесът на 21 век!

 

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

 

УСПЕЙ С НАС В БЪЛГАРИЯ! ИМА НАЧИН...

Желая ви Успех!

посочвам надолу 2предложение с мен 2

 

 едно семесйтво

 


Сподели със своите приятели: