Христиан Григоров
блог за преобразяване на живота more quality for your life
Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!
 
Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ В ГЛАВИТЕ СИ ИМАМЕ ВГРАДЕН GPS ЗА УСПЕХ?

Когато решите да стигнете до някое конкретно място днес най-лесно е да използвате GPS. Вие му задавате Цел и той започва да ви води към нея. Не му казвате КАК да ви заведе, а КЪДЕ да ви заведе. А знаете ли, че в главите си имаме точно такъв вграден GPS, който иска само да му зададем цел и веднага ще започне да ни води към нея. Нарича се Ретикуларна активираща система - РАС. 

Функцията на тази система е да "заглушава" излишната информация която възприемаме ежесекундно и да филтрира само важната за нас в момента.

Спомнете си когато решихте да си купувате определен модел автомобил. Не започнахте ли да виждате този автомобил навсякъде?

Това е така, защото сте дали Цел на тази система и тя ви води към нея. Представете си, че искате да преуспеете. Достатъчно е да й поставите Успехът си като Цел и тя ще ви доведе до него. Ще започне да ви показва начини, да ви среща с хора, да ви показва събития, които ще ви помогнат да постигнете Успеха си. Ще ги направи ВИДИМИ за вас. Ще започнете да ги ВИЖДАТЕ. И преди това ги е имало, но не сте ги ЗАБЕЛЯЗВАЛИ.

Уловката на тази система е, че трябва да й зададете не само конкретна Цел, но и толкова силно да вярвате в нея, че всеки ден тя да се оказва ГЛАВНАТА ви Цел. Всеки ден! ГЛАВНАТА ВИ ЦЕЛ!

 

Научете повече от това видео от Венеция:

предложение с мен 3

 


Сподели със своите приятели:

Коментари: