Христиан Григоров
блог за преобразяване на живота more quality for your life
Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!
 
Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве

КАКВА Е ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА БИЗНЕСА В МЛМ - ЕДНА СТАТИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ!

МЛМ - ЕДИНСТВЕНИЯТ ДОСТЪПЕН НАЧИН СЛЕД 3-5 ГОДИНИ ДА ИМАТЕ:

ВРЕМЕ + ЗДРАВЕ + ПАРИ

ЕДНОВРЕМЕННО 

 

 ЗНАЯ, ЧЕ АКО ИМАТЕ ПАРИ ЗНАЧИ НЯМАТЕ ВРЕМЕ! ЕТО ВИ ВАРИАНТ ТОВА ДА СЕ ПРОМЕНИ

 

ЗАПОЧНАХ ОТ НУЛАТА И ИЗГРАДИХ БИЗНЕС ЗА МИЛИОНИ


ГАРАНТИРАМ ВИ, ЧЕ АКО ИЗУЧИТЕ ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ОТ ТАЗИ СТАТИЯ, ВИЕ ЩЕ ИМАТЕ В РЪЦЕТЕ СИ КЛЮЧ КЪМ ПОСТИГАНЕ НА ВСЯКА ВАША МЕЧТА В РАМКИТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ 3-5 ГОДИНИ!

 

форум

Всеобщото схващане на НЕзапознатите с Индустрията на Мрежовия маркетинг е, че едни хора,  разнасят пълни чанти, тичат от врата на врата и предлагайки продукти досаждат на максимален брой хора, като дори не изкарват и някакви сериозни пари. Така смятах и аз, но реших да опитам и в свободното си време започнах да отделям по час-два на ден в продължение на 6 месеца и да си дам шанс да опозная и разбера тази Индустрия. Днес разбирам, че това е било най-доброто решение в живота ми.

В България нашият Екип LEVERAGE21 е водещ в областта на МЛМ

екипът

 

Авто парк на Екипа, който става все по-многоброен:

 

 

 

БИЗНЕС ДНИ:

 

 

ТИЙМБИЛДИНГИ:

 

БИЗНЕС ФОРУМИ:

 

 

 

форум 2020

Научете повече за нас и се присъединете към най-мощната Индустрия, за която всъщност вие най-вероятно имате погрешна представа

===================================================================================================

 

Няколко факта за МЛМ, които не знаете:

Именно за тези НЕзапознати направих този блог - за да им помогна да осъзнаят, че СВЕТА СЕ ПРОМЕНИ! Промени се и тази Индустрия и ви го казва човек, който печели над 250 000 лева годишно от нея. Днес МЛМ се практикува от предприемачи, които прилагат модели от стандартния бизнес и го развиват като такъв, но без риска от загуба на инвестицията. И това много им харесва! Мрежовият маркетинг започна да навлиза в България и вече все повече българи, търсещи своя успех (като мен) с най-различни професии, възраст и образование го откриват като почтен, сигурен и достоен начин да изградят стабилен бизнес, който да предадат и на децата си. 

ЗНАЯТ ЛИ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРОФЕСИЯТА ПРЕДПРИЕМАЧ В МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ?

В началото (преди повече от 100 години!?) целта на компаниите, използващи този директен модел на разпространение на стоки и услуги е била да даде възможност на американските домакини да припечелят още някой долар към семейния бюджет. Но днес този модел вече се видоизмени до толкова, че даде възможност за създаване на сериозен бизнес със сериозни доходи. И това е модел, в който за разлика от "традиционния" бизнес, (в който намирате клиент, осъществявате една продажба, взимате печалбата и веднага търсите нов клиент, за да реализирате нова продажба и т.н.) един път за няколко години си свършвате работата (изграждате мрежа от клиенти) и след това се радвате на Живота така, както вие го разбирате.

ЗАЩО ХОРАТА НЕ УСПЯВАТ В МЛМ?

Може би на НЕзапонат човек ще му прозвучи абсурдно след като му кажа, че аз за моите почти 9 години в МЛМ НЕ СЪМ ПРОДАЛ НИТО ЕДИН ПРОДУКТ. Странно, нали...? Но... тъй като обичам винаги да говоря с доказателства просто погледнете първо следващата графика:

развитие 09.20

 

С Диана сме на 38-мо място сред 100-те най-успешни партньора в Световната класация

38 мо място в света

С това 38-мо място се нареждаме сред 100-те най-добри в света и това ни кара да се гордеем, че сме българи и имаме възможност да прославяме нашата красива страна и в Мрежовия маркетинг!

"Как станахте 38-ми в ТОП 100 на вашата компания?!" =>

 

А през месец Април (най-трудния месец за бизнеса не само в България) се изкачихме до 28-мо място сред най-добрите в света:

28 мо място

 

Вижте и най-важният ми чек - първия, който беше на стойност 7.82 лв.(Обезкуражаващо нали... :)

чек първи1

 Месец по-късно след много обучение/действия/работа дойде и втория:

 

чек втори1

А след мнооого Грешки, Възходи, Падения, Трудности, Разколебавания и Борба със себе по време на ТРУДНОТО Начало, както и след Дилемата "Да продължа или Да се откажа" (всичко това днес аз наричам УРОЦИ) - Както и след мнооого повече Страст, Доверие, Отговорност, Отдаденост Упоритост, Обучение, Целенасоченост, Визия (всичко това днес аз наричам ОПИТ) - Едва след всичко това дойде и днешния ми чек (ако аз бях туристическа агенция, а вие - собственик на хотел, нямаше ли да ми дадете 10-15 процента от оборота, създаден ви от доведени от мен туристи във вашия хотел!?):

чек 09.20

И всичко това без да продам нито един продукт!? Как става тази магия? За какво ми плащат 13 000 лева въпреки, че аз съм си купил този месец (моята инвестиция в бизнеса) за нуждите на моето семейство продукти само за 200-300 лева...???

За да разберете дочетете статията до край. По важното е следното:

 

Днес вие можете да достигнете доход от 2000 лв/м само 6 месеца след старта си и да се качите на Mercedes A class. А след 12-18 месеца ще изкарвате 5-6000 лв/м и ще карате следващи класове Mercedes до края на живота си!

 

форум 2

И да - ще ТРЯБВА да се ОБУЧАВАТЕ за да придобиете умения, да - ще ви ТРЯБВАТ ЕНЕРГИЯ и ДЕЙСТВИЯ за да постигате резултат и да - ще ви ТРЯБВАТ 100-200-300 лева на месец (в случая с нашата компания това е част от ежемесечния разход на едно семейство), за да поддържате бизнеса си. Да - всичко това ще ви ТРЯБВА. Защото това са законите на всеки бизнес. 

И няма да е ЛЕСНО, но....си ЗАСЛУЖАВА!

 

Започнах бизнеса с 20 годишен автомобил Форд Фиеста в края на 2009-та година:

фиеста

 

 През 2011-та година получих от компанията първият си чисто нов автомобил Фолксваген Поло:

 

поло

 

През 2014 се роди и нашият син Микаел - едно щастливо дете с родители, които му дават пример как да успява като помага на други хора да успяват:

 

поло с мики

 

През 2019 получихме първият си Мерцедес от Компанията:

 

мерцедес двама

 

През 2020 получихме и вторият си Мерцедес от Компанията:

 

 

И това не е всичко, защото в семейството ни дойде и още един Мерцедес А Class, който е на моята тъща, която също прави бизнеса заедно с нас с Диана. Така е на 68, когато попаднеш в правилна среда :)

 

 

Общо 19 LR Мерцедеса бяха връчени на партньори, заслужили тези красиви автомобили, с което броя им в България превиши 100!!!

 

 

 

А следващото видео е специално за предприемачи. Приятели, МЛМ е един обикновен бизнес с необикновени възможности за развитие:

 

 

Екипът ми прави рекорд след рекорд:

развитие4

И НОВ РЕКОРД:

рекорд 04.2019

И НОВ РЕКОРД:

рекорд 08.19

И НОВ РЕКОРД:

рекорд 10.2019

 

И НОВ РЕКОРД:

 рекорд 12.19 2

 

С Диана достигнахме титла "Сребърен Лидер на организация" и продължаваме нагоре. Признанието от компанията ми дава увереност, че съм на прав път:

А преди това Бронзов Лидер на организация

 По време на криза влезнахме в квалификация за Златен Лидер на организация:

 

рекорд 03.20

 

Тиймбилдинги и позитивна Среда:

 

РАЗВИТИЕ ЗА 12 МЕСЕЦА: 

развитие 03.20

И...... РАЗБИРА СЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ ПОСТИГНАХМЕ ЗЛАТЕН ЛИДЕР НА ОРГАНИЗАЦИЯ!

 

рекорд 05.20

 

С НОВ АБСОЛЮТЕН РЕКОРД ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА?!

Screenshot 2020 07 28 at 12.05.59

 

Ииииии.... ОТНОВО НОВ АБСОЛЮТЕН РЕКОРД:

 

развитие 09.20

рекорд 09.20

 

Бягайте от хора, които ви предлагат бързо забогатяване без инвестиции, без обучение и без много труд. Бягайте от тях - просто не си губете времето!

Ще разгърна булото за НЕзапознатите. Но преди това...

Изгледайте мои интервюта по ТВ Европа в предаването Business Daily:

Прочетете за мен в Blitz:

Натиснете върху картинката:

блиц

Всеки месец от всяка поръчка на продукт една част от парите Компанията внася в глобалната фондация LR GLOBAL KIDS FUND. 

Така всеки клиент на Компанията се превръща в Дарител.

Допълнително от това аз и съпругата ми Диана Брайкова всеки месец  даряваме и част от нашия доход на фондация LR GLOBAL KIDS FUND, чрез която даряваме и на българската фондация За нашите деца.

Дарявам защото:

1). Имам волята и разбирането, че да помагаш безвъзмездно на другите е висша кауза

2). ВЕЧЕ имам възможността да го правя

БлагоДарение на индустрията Mрежов маркетинг, в която истинския глобален продукт е нравственото, ценностно и личностно развитие проумях, че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

форум 3

Днес моята висша ЦЕЛ е един ден да създам моя фондация и да финансирам талантливи деца в неравностойно положение след 8-ми клас (когато излизат на улицата) да завършат своето образование в Кембридж, Оксфорд или Иейл.

Още нещо... всеки клиент на Компанията в България чрез нея автоматично дарява и на българската фондация За нашите деца:

Та да продължа за НЕзапознатите:

Компанията ми заплаща всеки месец процент от оборота, който се създава благодарение на Рекламната дейност, която организираме с моите колеги. Ние разказваме на хората за двете основни ползи от партньорство с такъв вид компания:

1). Възможност да ползват качествени, нужни за ежедневието им сертифицирани  от медицински институти продукти, доказали с времето своята ефективност в посока здраве, купувайки си ги директно от производителя в Германия и

2). Достъпна възможност от това да си създадат бизнес като имат достъп до БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ и ПОДКРЕПА от опитни партньори

Оборота се създава от мрежата от клиенти, които виждат една от двете или и двете ползи. За желаещите да правят бизнес е достъпно специално обучение от последователни стъпки за това как да изграждат големи екипи в мрежовия маркетинг, а за хората решили да ползват качествени продукти на достъпни цени има специални обучения за ползите от продуктите.

И за всеки мой нов партньор аз имам конкретен Бизнес План - 6 месеца след старта си да достигне 2 000 лв/м + собствен Mercedes - за повече информация кликнете тук

Как се става клиент? Както си взехте картата за Метро - поръчвате си вашите продукти директно от производителя на заводска цена, като с тази първа поръчка получавате и личен номер (както е картата ви за Метро), който ви позволява да купувате своите продукти като VIP клиент с постоянна отстъпка от 30%, както и възможността да създавате свой дългосрочен бизнес. Без задължения, без дребни шрифтове - точно ясно и прозрачно - вие избирате коя от тези възможности да ползвате.

форум 4

Пазарувате си през интернет магазин така, както пазарувате от сайтове като Ebay, Amazon или Alibaba. Или чрез обаждане в офиса в България, който ви обслужва като VIP клиент. Това правят клиентите на такъв вид компании - правят си първа поръчка, след това сами си пазаруват от нея - Компанията произвежда, Компанията продава, Компанията снабдява тези киенти, като доставя продуктите им на адрес чрез Speedy и те си плащат на Компанията когато продуктите дойдат на вратата и заплатят на куриера с наложен платеж. Транспортни разходи от Германия до вашата врата - от 0 до 7 лв в зависимост от обема на поръчката. Така ще бъдете обслужвани и вие. А на всеки от нас Компанията изплаща в банковата му сметка до стотинка (виждате на чека ми по-горе) процент от оборота, който е създал. 

Едно уточнение за скептиците - бизнеса е прозрачен и данъците се плащат по законите на Република България. 

форум 5

Има ли нещо нелогично!? Компании като Мтел или Виваком не правят ли същото? Нямат ли си рекламни отдели? Не им ли плащат заплати за това? Не им ли дават бонуси или процент? Нямат ли рекламни агенти, които създават тяхната мрежа!? Мениджъри...!? Или...Ако вие имате например хотел и аз ви доведа група туристи, които ще направят 50 000 лв оборот, няма ли да ми дадете процент? Не правят ли това туристическите агенции и он лайн платформите за туризъм?

Мрежовия маркетинг съществува повече от 100 години като всяка година бележи рекорд на оборота (през 2017 година достигна 200 млрд долара) все повече хора участват в тази Индустрия (вече над 100 млн), а през последните се превърна в бизнес, който се практикува от все по-сериозни хора насочени към предприемачеството.

Защо този бизнес започна да привлича все повече и повече хора? 

привлича хора 2

Защо хората идват в нашия бизнес? 

защо идват в млм

Вижте моята история:

Честване на 10 годишнината на компанията в България:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=206&v=msf_wp5LBBM

Признанието за труда ни през всичките тези години:

Присъствам и на ежегодната Глобална Лидерска Конвенция и Гала бал в Германия:

Разбира се скептицизма винаги е по-силен от оптимизма и съм сигурен, че ще се намерят хора, на които мозъкът им ще отрече дори и тези факти. Но...това е нормално. Нашият мозък е устроен така, че всяка информация да я сравнява с нещо познато. И ако не може да я сравни заради липса на данни, той я отхвърля. Именно затова си давам толкова труд и енергия - за да запозная максимален брой хора с тази "нова" за страната ни Индустрия в истинския й вид и да посоча една врата. А кой ще почука на тази врата, кой ще влезе през нея....няма значение. Важното е, че я ИМА. Важното е, че аз съм си свършил моята работа и съм я посочил. А открехне ли се леко една врата... въпрос на време е да се отвори широко.

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ КОГАТО СТАРТИРАМЕ В МЛМ?

Но следвайки правилото на Ганди: "Първо те отричат, след това ти се присмиват и след това те приемат", аз и колегите ми създаваме и ще продължаваме да създаваме съдържание по темата, за да научат все повече и повече хора за тази невероятна възможност, чрез която само за няколко години (чрез обучение, действия и амбиции и качества, изискуеми за всеки обикновен бизнес) можете да станете част от 5-те процента хора по света, които печелят над 100 000 долара на година. И всичко това с начален капитал от няколко стотин лева на месец за продукти, които сте купували, купувате и ще купувате от търговската мрежа до края на живота си...

А ти читателю можеш да помогнеш за тази благородна кауза като споделяш моите статии и така да ни помогнеш да ускорим процеса на информиране.

Защо приемам каузата си за благородна? Защото аз бях същият скептик като повечето българи - бях свидетел на няколко вида "пирамиди" (не съм фен да печеля за сметка на загубата на някой друг), знаех за хора (предимно жени), които печелеха дребни пари с Орифлейм и Ейвън (а моите амбиции винаги са били по-големи) и това изкривяваше моята представа за реалните възможности, които дава МЛМ индустрията. Знам, че горе-долу подобен процес тече и в главите на НЕзапознатите.

При мен обаче везната я наклони мой приятел, който не бях виждал от години, за когото знаех че е много сериозен бизнесмен и никога не се занимава с глупости. След фалита ми по време на кризата през 2007 аз търсех нови възможности за да реализирам амбициите си. И той ме насочи чрез своите постижения в мрежовия маркетинг - 10 000лв/м + Мерцедес. Именно това ме накара да обърна по-сериозно внимание на тази индустрия. Това се случи през 2010 година. Започнах да чета литература по темата, като например  Богат татко - беден татко и Бизнес школа на Робърт Кийосаки, и тогава малко по малко установих с лек ужас, че за мрежовия маркетинг АЗ НИЩО НЕ ЗНАМ. За различните потоци на парите АЗ НИЩО НЕ ЗНАМ, за АКТИВ/ПАСИВ и ПРИХОД/РАЗХОД АЗ НИЩО НЕ ЗНАМ!?!?!?!?!? И изведнъж се сетих, че до тогава няколко човека бяха правили неуспешни опити да ми обяснят всичко това, но.... моето Его на "всичко знаещ българин" не им позволи.

 

ЗАЩО НЕ УСПЯВАМТа... да се върна на темата - защо смятам каузата си (внасянето на информация за професията "Предприемач в мрежовия маркетинг" в българското пространство) за благородна. Защото има много други хора, които имат своето (като моето преди) виждане по въпроса и така губят  шанса си да открият начин как да променят качеството на живота си като работят в България сред семсйтво и приятели, а не в Англия, Испания или в някоя друга "европейска" страна. За мен е важно хорта да знаят и да имат достъпни варианти за повишаване Качеството на Живота си!

Днес имам повече Време, повече СтабилностПовече Приятели, повече Пътешествия, повече Пари, Повече Сигурност, повече УДОВЛЕТВОРЕНИЕ. Доходът ми ще се увеличава до края на живота ми и ЩЕ ГО ОСТАВЯ в НАСЛЕДСТВО на МОИТЕ ДЕЦА, като до тогава ще им давам ЛИЧЕН ПРИМЕР как може да се успява, помагайки и подкрепяйки другите.

Днес, Тук, Сега и в България чрез Мрежовия маркетинг

ВСЕКИ Има ВЪЗМОЖНОСТ да УСПЕЕ!

Заявявам го с най-голямата си отговорност на предприемач в тази индустрия!

фасстракекип

Много партньори в нашия Екип влезнаха във FAST TRACK, получиха Поло и Мерцедес и повишиха качеството на Живота си. 35 000 лева се изплащат ежемесечно само на хората от картинката. Автомобилите им са отделно :) Добра адекватност между положен труд и възнаграждение, нали? А така ли е при вас...?

Например това семейство, което за една година достигна доход от 4000 лв/м + Mercedes:

Или тази майка от село Йоаким Груево, която за една година повиши дохода си 15 пъти

Или това семейство, което за 6 месеца си заработи своя автомобил VW T-CROSS: 

Или тази бивша шивачка, която за 4 месеца си заработи своя автомобил VW POLO:

Или тези млади хора, които заработиха 2000 лв/м + автомобил Мercedes:

Или тази пенсионерка, която на 75 години вече е с доход 2000 лв/м + Mercedes:

Връчиха 19 LR Mercedes на българи в България! Така притежателите на тези луксозни автомобила станаха над 100!!!

 

Щом те могат, значи можеш и ти!

За да бъдете Запознати изцяло с мрежовия маркетинг във вида, в който аз го практикувам вече 9 години, ви предоставям достъп до един мой ежемесечен семинар:

И НАКРАЯ... ЗАЩО НЕ УСПЯВАМ В МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ?

 

А сега, след като прочетохте тази статия и вече сте ЗАпознати с възможностите на Мрежовия маркетинг, ще ви кажа следното с цялата си Любов:

"Повече нямате право да казвате на своето дете:

- Сине, на мен никой в моя живот не ми даде нито един шанс" и аз бих допълнил - в България!

 

успешен екиппосочвам надолу 2

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи. 

От тук:

абонамент mesenger

 

предложение с мен 2


Сподели със своите приятели:

Коментари: