Христиан Григоров
блог за преобразяване на живота more quality for your life
Абонирайте се и получете безплатен достъп до моите видео-тренинги за развитие на МЛМ!
 
Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве

ЗНАНИЕ + ВЪТРЕШНО СЪСТОЯНИЕ + ДЕЙСТВИЯ = ФОРМУЛА НА УСПЕХА

Успехът има своите закони. И това е известно от хилядолетия. Знаят се, ясни са, общодостъпни са и всеки който поиска може да ги приложи и да успее. Разликата в Резултатите при различните хора са...самите хора. Едни са готови да започнат да  се образоват и да изработват с търпение своите нови умения и качества, необходими им да тръгнат към поставените цели. Други не са...

И ако сте от вторите ще ви успокоя - ВИЕ СТЕ ПОВЕЧЕ. Но и ще ви разочаровам - в този ви живот ВИЕ ЩЕ СТЕ НЕУДОВЛЕТВОРЕНИ. И пак ще ви успокоя - ДНЕС ИМАТЕ ИЗБОР от кои да бъдете. И като се огледате и прецените, че живота не ви удовлетворява, значи просто е време за НОВИ ИЗБОРИ.

Ако отворите историята ще видите, че винаги успешните са били по-малкото, а неУспешните са били повечето. Но вижте - думата НеУспех се състои от две думи: Не и Успех. Т.е. по малкото казват Да на Успеха и започват да работят за него, ВЪПРЕКИ че е ТРУДНО, а повечето очевидно казват НЕ на Успеха и не са готови да работят за него ЗАЩОТО Е ТРУДНО.

Просто е. Но...НИЩО ХУБАВО НЕ СЕ СЛУЧВА ЛЕСНО.

И ако мога да ви дам съвет, изхождайки от девет годишния си опит в тази сфера, бих формулирал Успеха като сбор от три неща. Кои? Разберете от видеото:

предложение с мен 2  


Сподели със своите приятели:

Коментари: